tisdag, juni 07, 2011

MED DIESEL I BLODOMLOPPET FÅR MAN LEVA MED ATT AVKOMMAN HAR BOKSTAVS-KOMBINATIONER



Det här är min pappa Arne. Pappa Arne gillar att köra Bob Cat och får självaste MacGyver att framstå som en drogad Håkan Juholt. Pappa Arne har 50% diesel och 50% glasfiberdamm i blodomloppet. Något som jag misstänker kan ha sina biverkningar på avkomman.

Mamma Berit är mer svårfångad på bild. Eller inte så mycket det att hon är svårfångad som att hon är svår att ta bild på. Sist hade hon hela skallen full med sånna där hårrullar. Och en sån bild på min mor vågar jag inte lägga upp. Men många* säger att hon liknar Lill-Babs. (eller om det var Alice Babs... Eller Alice Timander). Så jag lägger upp en bild på Lill-Babs i väntan på en vettigare bild på henne.


*Många = några röster i mitt huvud.

P.S. Jag fick slänga in ett bindestreck i rubriken för att det skulle radbryta snyggare. Tro inte att det är mitt sätt att semisärskriva.

MED TJÄRA I STJÄRTEN KAN MAN FLÅ HELA VÄRLDEN MED HÄPNAD



Hur såg er arbetsdag ut idag? Min spenderades på en hundra år gammal clipper plåtandes bl.a Plura, Micke Nyqvist och Dhani. En otippad mix med ett oöverträffat resultat. Mer om det senare. Solen stekte på vårt team. Vissa bröder kommer somna med en svidande nacke i kväll. Inga namn.

Det var som ni säkert förstår en fantastisk dag, endast grusad av att jag lyckats få nåttjära i hela röfven. Eller på byxorna alltså. I rövpartiet. Ändalykten om ni så vill. Eller aktern. Ett annat spännande fakta om mig är att jag konstant har ont i ryggen. Jag har mina aningar om varför men jag är inte säker. Hur var det nu med ergonomiska arbetsställningar? Hmm. Nu vet jag vart jag fick tjäran i röven från.


Foto: Jartman

LÅNGHELG DEL 2

Resten av långhelgen spenderades bl.a med ett besök av the Köhlers, Emma och Alicia. Det blev en jäkla massa grilla och en del vin. Behöver jag nämna att det var glatt som ett barnkalas? Fest hela dagen. Kvällen visualiseras med en bild på Tommy (Köhler):

Sveriges nationaldag firades med ett celebert besök av Emelies mamma Annica och lillebror Alex. Och hund. Jag fick presenter! Heja mig. Eller heja Annica.
Kvällen visualiseras med en bild på ett fat med grillat.

LÅNGHELG DEL 1


Långhelg. Tänkte skicka upp några pics (från nya kameran). Vi börjar med en bild från partyt hos Daniel och Mia. Mia har nämligen tagit sin examen! Lärarkåren har fått ett starkt tillskott!

Vill ni se lite fler bilder så har jag lagt dem här