onsdag, september 07, 2011

ALL WORK AND NO PLAY MAKES DANIEL A DULL BOY

Jag lovade en mycket nära vän att blogga ikväll. Jag skulle kunna säga "Så, nu har jag gjort det". Egentligen är det precis det jag gör men jag drar ut lite på det. Och kanske väver ut en anekdot eller två.

Som ni kanske förstått har det jobbats en hel del så bloggen har, dessvärre för alla er (två) olsenofiler där ute, fått stryka på foten i några dagar. Men nu så!

Jag kan meddela att båten snart är startklar. Med en hel del tid meckandes och med en jäkla massa stulen från min pappa börjar båten ta form. Motor i, drev på plats, instrument monterade, tankar anslutna, reglage kopplade och bordgenomföring för vatten borrat. Det börjar verka kärlek banne mig. Annars spenderas dagarna med formgivning och foto. Life as usual. Förutom att jag blivit invald i ett band. Tack vare fantastiskt tamburinspel. Skönt att ha något att falla tillbaka på om reklambyrån inte skulle funka.

Man skulle kunna säga att det inte hänt så mycket sedan sist men det har bevisligen inte hindrat mig från att blogga tidigare.

Hmm... det här blev väl inte ett så kul blogginlägg. Jag försöker ju inrikta mig på små lustigheter, sådant som får mig att sitta och garva lite när jag skriver dem. (På riktigt, jag är sjukt lättroad av min egen humor och kan skratta mig till tårar av det barnsligaste bajsskämtet eller en, enligt mig, oerhört fyndig formulering om en präst som gillar barn lite för mycket).

So on that note kan jag meddela att min avföring varit fast och fin de senaste dagarna.