fredag, januari 01, 2010

En bild säger mer än tusen år. Happy new 2010!

OK. Här är några små bilder från nyårsafton med min magiska Emelie. Först, någon form av konstig pepparkakskatt i jättegran. Katten hette tydligen Vidar. Fotad på order av Emelie, nu mera titulerad bildproducent.


-

Efter denna fina kisse följer vi upp med en bild på en ännu finare katt; Emelie Krysmynta Solstråle Persson. Finklädd och bedårande söt som alltid. Glädjespridare nummer ett.


-

Snabba kast till glädjespridare nummer två; skaldjursplatå á la Pontus BTS. Självklart med backning tack vare underbara Johan som såklart langade fram drycker med 100% passform. Minne som en häst har han också, pöjken.


-

00.00.00 Eld i berget. Äntligen är 2009 slut. Ut på verandan för att skåla sedvanligt i kylan. En snabbis. Kallt! Iskallt. In i värmen för lite ungersk Tokaji och ett ostfat som vi sent ska glömma.


-

Självklart är det omöjligt att få tag i taxi på nyårsnatten. Men eftersom jag numera är turgosse nummer ett, eller är tillsammans med turflicka nummer ett kanske, så fick vi tag i en märkestaxi på nolltid.



Sedan levde de lyckliga i alla sina dar...

2009. Tack å hej, leverpastej!

Gott nytt får!

Äntligen är 2009 över. Äntligen ett år som kommer börja på ett fantastiskt sätt! Min framtidstro har aldrig varit större. Vidriga upplevelser och tråkiga händelser har jag haft gott om under det senaste året. Enough. Det har kostat. Både ur plånboken och ur själen. Jag har blivit av med allt från spolglans till datorer, backupdiskar till grillpannor. Sett nära och kära blivit sjuka och friska. Med en hel del riktiga vänner (då menar jag verkligen RIKTIGA) och med en helt oslagbar flicka kommer jag göra underverk. Det känns helt enormt. Helt fantastiskt. Jag har hittat hem.

Året avslutades storstilat iom att mitt löfte uppfylldes; jag galopperade! Kontrollerat. Japp. Daniel Olof Olsén kan numera galoppera. Eller alltså jag kan få hästen att galoppera. Ett femtontal gånger tog det visserligen men även den här gamla hunden kunde lära sig nya trick. 2010: Finslip + kanske ett hopp. New year, new goal.

Tack till er alla som varit med mig på resan so far. På riktigt; tack. Mitt liv är av högsta kvalitet och detta enbart tack vare er. Ni är kattens potatis och allt annat positivt jag kan komma på.

2010 har redan startat fantastiskt. Hör av er till mig så ser vi till att fortsätta i samma stil. Både privat och professionellt.

Boyaka!
D