lördag, september 11, 2010

FÖRLORARMENTALITET



Så fort sossarna öppnar munnen alternativt plitar ner något så boostar de aldrig sin egen politik. De kommunicerar uteslutande med negativa påhopp på motståndaren. Det gäller i alla sammanhang; i tidningar, i tv, på facebook. Det är en oerhört tydlig förlorarmentalitet. De trodde säkert att det var smart i början men nu måste ju sanningen ha hunnit i kapp. NÅGON kompetent kommunikatör måste ju ha nämnt för dem att deras strategi inte fungerar. Resultatet är att de sätter sig själva på andra plats. De framstår som bittra. De blir inte riktigt de där man vill hänga med eller ha som representanter för sitt land.

Och ta den här lilla rip-offen ovan. Det är inte ens fyndigt. Kom med något eget. Hade det varit finniga kids i SSU som gjort den som ett internt skämt hade jag kanske förstått det. Köp att Moderaterna Sthlm gjorde en rätt kul och tydlig kampanj. Bjussa på det, bit ihop, kom tillbaka med något bättre... och eget. Det är då S framstår som ett parti som vill någonstans. Som vill rycka upp sig. Men visst, för min del får de gärna fortsätta.

Valkampanjer kan vara kul! Sossarnas svartvita affischserie "vi kan inte vänta" är ju snygg och rätt tydlig. Snyggare än Moderaterna Sveriges affischer faktiskt. (Givetvis inte snyggare än Moderaterna Stockholms, men jag kan vara en aning partisk här eftersom jag plåtat dem)

Valet kan verkligen gå hur som helst. Det är ett oerhört viktigt val och resultatet av det kommer påverka mer än du anar. Vi har just börjat få fart. Det kan ta stopp rosenrasande snabbt. Speciellt med tomtar som Östros, Moona och Ohly vid ratten.

Och ska vi vara ärliga, ingen av oss vill ju faktiskt bo i ett land där Moona är statsminister. Kom igen, så pass ärliga kan vi väl vara, oavsett om man är sosse eller borgare.

(bild stulen från internet)

DONE

NICE ASS (ELLER "SCHYST BAK")



Idag bakas det. Surdeg med råg kände jag för.