söndag, februari 08, 2009

Piero



Är det någon av er som läst dessa två pajasers bloggar på Expressen. Det hela ska påstås vara en debatt men är inget annat än "Du kan va!" i textform. Ett evigt gnäll på vad det andra partiet gjort dåligt. Dag ut och dag in. Dessa två var antagligen oerhört mobbade som unga och försöker nu till varje chans tvåla till folk i den lilla värld där de via ungdomsförbund och elevråd lyckat jobba sig upp till en slags betydande position. Sosse eller borgare, de är alla lika när det väl gäller retoriken; tryck till den andra så glömmer folk bort vad man har för tankar om framtiden.

Vi alla behöver framåtanda. En stor skopa sådan. Och den finns. Den finns i massor av oss. Vårt lilla löjliga land behöver inte dessa opolitiker, det behöver ledare med mod att prata framtid och kanske, güd förbjude, börja samarbeta lite över gränserna.

Luciano Astudillo och Anna König (utalas tjö'nig) Jerlemyr can kiss my hairy ass. Från och med nu vill jag höra tänkare och innovatörer uttala sig i media. Helt seriöst; Steve Jobs for president.


[bild stulen rakt av från expressen.se]