söndag, augusti 30, 2009

Söndagkväll

Nu har vi sett District 9. Riktigt bra, riktigt Peter Jackson old school.

Så nu är det söndag. Jag får aldrig söndagsångest (eller måndagsångest kanske det heter). Antingen för att alla dagar måndagar för mig eller så är det för att de är fredagar. Jag tycker nog att de är det sistnämnda. Jag är glad att ha ett jobb jag gillar. Den lyxen har inte alla. Ett av projekten i veckan blir att leta leads till en person som INTE gillar sitt jobb. Vem vet, någon av er som läser detta kanske får ett litet samtal från mig.

Satt och funderade lite under bion på en hel del saker som hänt och vilka märkliga svängar livet tar. Livet är en ask med choklad. Rätt många romrussin dock. Det bästa med mitt liv är att det är just det; MITT liv. Ingen annans. MITT. Ett liv där jag är kapten. Ett liv där jag är den som bestämmer vad jag ska göra och inte göra. Säga och inte säga. Ett liv jag försöker leva efter absolut bästa förmåga för att när den dagen kommer checka ut rak ryggen och förhoppningsvis med en hel del fantastiska erfarenheter rikare. Ett privatiserat liv. Inte styrt av någon annan som ska veta bäst. Så nu vet ni det. Ännu en dos med ointressant information från er favorittidsslösare.

D

Bio

Ohh.. District 9 ikväll. Längtar. Peter Jackson + rymdgubbar + Sydafrika = stor chans till bra film.

Snart kommer lillebror hit till studion för en liten fotosession. Det blir mycket stringkalsong och leopardmönstrat känner jag. Det kommer bli bra. Återkommer med resultatet. Kanske.