söndag, februari 06, 2011

RECAP

Åhh! Jag glömde nämna lite kul saker från helgen!

FREDAG KVÄLL
Spontanträff med lite kompisar på jobbet i fredags. Slutade med att vi lämnade jobbet 03.30. Lite rundare om fötterna. Hej knekt!

LÖRDAG LUNCH
I lördags var jag på dop. Igen. Tro det eller ej men jag pallrade mig in i en kyrka. OCH KOM UT LEVANDE! Bara det är bevis nog på att det inte finns en gud. Ove och Emmas fina lilla Fred sitter nu i klorna på Svenska Kyrkan. Men glöm aldrig, det går alltid att gå ur. När ni vill!

För att göra det lite enklare för Ove och Emma (men framförallt för Fred) så bifogar jag här en liten praktisk länk:


Rekommenderar er alla att göra detsamma. Medesamma!
Skitfin lägenhet har de skaffat också. Gudagåva nästan.

LÖRDAG KVÄLL
Ingen rast, ingen ro. Kvällen startades hos Robert och Sabina för lite förfest innan vi alla gick till Luntmakargatan för att fira tjusiga Isabella Birke som fyllde 25! Massa trevliga ansikten på festen. Nya och gamla. Avslutade kvällen med ett publikrekord i Q5:an; 7st. Japp. En i bakluckan. Fyra i baksätet. Hej polis! (för eventuella poliser som läser detta: Allt i denna blogg är bara hittepå. Personen Daniel Olsén existerar inte ens på riktigt. Lite som tomten. Och Martin Timell.)

SÖNDAG
Fick en inneboende. Hon heter Emma. Emma Gunnarsson. Eller vänta. Det där blev inte JamesBondigt. Så här: Hon heter Gunnarsson. Emma Gunnarsson. Fan vad mycket dubbla bokstäver den flickan har i sitt namn. Blir alldeles dyslexisk. Ivikketfall. Hon är mellan lägenheter och ska nu bo här i en tid. Det tycker jag är skoj. Hon gillar att löpträna också. Idag körde vi intervaller i en mil. I morgon är det spinning. Bra klös i katten.

Och så har jag bakat. Men det visste ni redan.

Klart slut.
Ten-four.
Copy that.



BAGARE BENGTSON ÄR DÖD. HAN HAR BRÄNT SIG PÅ BRÖD.



Men som tur är inte jag. Igår satte jag lite nattliga surdegar som bakades klart idag. Det blev levains, rågbaguetter och ett i princip nyttigt råg/havre/linfrö-tjosan med fänkolsfrön och annat kul. Hann även med ett mörkt bröd med filmjölk och sirap. I morgon tar jag med lite till de skinande glada människorna på Shiny Happy People så de får betygsätta.

Monday, bloody Monday.

Fast jag har inte måndagsångest. Jag må ha ångest för mycket men inte måndagar. Jag gillar måndagar. Speciellt denna tror jag. Jo, så är det. Detta blir en bra måndag.