söndag, maj 31, 2009

Gå över lik [eller "matte black is the new black"]



OK. Om detta rykte stämmer har jag nu ett habegär som är större än mitt begär att andas. Ev. bild på ny matt iPhone. Ge mig. Eller iaf expediera mig så jag kan köpa. Alternativet innebär ond bråd död för alla som står i min väg.

Bra helg

Lördag:
• Upp 6.30 för att ta taxibåt ut till Ove och Emmas landställe. För att slappa tänker ni? Nej. För att bära 16 ton virke som skulle upp från stranden till deras hus högst uppe på berget. I den vackraste av miljöer utförde vi den tyngsta av arbetsuppgifter. Vidrigt tungt. Ljuvligt soligt. Äckligt ont i musklerna. Magisk vy över en spegelblank fjärd. Underbara kamrater. Fantastiska burgare. Så, för alla som kan räkna så blev det fler fördelar än nackdelar. En underbar dag i skärgården. Jag saknar vår segelbåt redan. Fan.

Söndag:
• Upp 9.30 med vidrig träningsverk (läs ovan). Bakade grahamscones och kokade ägg. Kände att jag hade vidrig träningsverk (läs ovan). Åkte till Bauhaus för att köpa miljöbensin (akryl-nånting) till gräsklipparen. Kände att jag hade vidrig träningsverk (läs ovan). Åkte till alla Statoil i Stockholm för att hitta bensinen som givetvis Bauhaus hade sålt slut. Kände att jag hade vidrig träningsverk (läs ovan). Åkte hem å klippte gräset till slut. Kände att jag hade vidrig träningsverk (läs ovan). Badade i poolen som kom upp till 23,7° idag. Kände att jag hade vidrig träningsverk (läs ovan). Besökte lillebror som riggade för Alvas discokalas! Fick kaffe. Fick knyta massa ballonger som kompensation. Kände att jag hade vidrig träningsverk (läs ovan). Köpte mat. Lagade mat (lax, pilgrimsmusslor, hummerrisotto, allt lagat utomhus - underskattat, tack Christer). Kände att jag hade vidrig träningsverk (läs ovan). La mig i soffan och började skriva detta inlägg. Kände att jag hade vidrig träningsverk (läs ovan).