onsdag, november 10, 2010

HEJ ALLA NYA! (ELLER: FLASHBACK LÄNKAR)



Idag fick min lilla ointressanta blogg ett uppsving i läsarantal. Med si sådär 900% (and counting). Detta tack vare mitt lilla inlägg om SDs nyförvärv här nedan. Mestadels av ökningen är för att Flashback länkat hit. Så det kommer alltså in stackars ovetande surfare till min rätt trista blogg. Och för det ber jag om ursäkt. Innan ni klickar er vidare, låt mig varna er. Ni kommer stirra blint framför er med apatisk blick och undra vart era senaste minuter tog vägen och irritera er över att ni aldrig någonsin kommer få tillbaka dem.

Men varmt välkomna ska ni vara.

Fridens liljor.
/D

P.S: Vad ska man göra med det faktum att min blogg fått så många besökare idag? Jo! Kanske passa på att annonsera! Varför inte? Det borde vara en bra idé. Någon som vill köpa ett par bättre begagnade sommardäck utan fälg som passar på t.ex en Q5? Any takers? Nähe?

SD



Sverigediktatorerna har skaffat sig en ny sekreterare. Hon heter Alexandra Brunell och är 20 år, modebloggerska och en sån där "stureplansprofil" (vad i h-e det nu är). Ok, alla blondinskämt i världen kan inte ens mäta sig med detta. Jag förstår att det är svårt att hitta folk som vill jobba synligt för SD men för i helvete!...

Kan ni tänka er hennes pressmeddelanden?

"Asså ja tycker dem där invandrarna är jätte duma!!! Dem tar alla jåbben från till äxempel sjuk systrar. Förrutåm det så kan ja medela att ja er single igen... Såååå sjöööönt! Puzz!!!"