måndag, november 29, 2010

THE DARK SIDE OF THE MOON

Att solen har sina fläckar är allmänt känt.
Att solsidan har dem råder det ingen tvekan om längre.

Låt oss kalla dem Herr och Fru Stil. Namnet är helt utan ironi då dessa nära vänner till mig har ett oerhört smakfullt yttre, inre, boende, åkande och tänkande. Dessa två praktexemplar av Homo Sapiens bjöd på middag i fredags. Det var första gången vi fick se deras nya boende, en stor villa i precis rätt läge, på precis rätt ställe, inredd precis på rätt sätt. Med en köksutrustning som t.o.m. skulle få den mest inbitne mikrovågskocken att spinna som en katt. Då jag hjälpte till att laga maten fick jag en möjlighet att rota runt i skåp och lådor.

Då hände det.

Sprickan i fasaden.

I ett av skåpen botaniserade jag runt bland kryddor och örter. Helt plötsligt stack det till i ögonen. Det skar sig likt en för dåligt slagen majonäs. Det rosa mot det röda. I skåpet av kvalitetsmärke, precis bredvid den stora enorma gasspisen från SMEG, stod...

...Kocken Knorrs Mos- & Pommeskrydda.

Herr och Fru Stil, fr.o.m. nu har jag en hållhake. En bra en! Ni må ha bilder på mig och L.R. men det är ingenting i jämförelse med detta scoop. Jag borde kontakta en kvällstidning och se om de skulle kunna vara intresserade.