fredag, februari 20, 2009

No more



Så här såg det ut förra sommaren i Oskarshamn. Två av mina kompanjoner, Patrik och Stefan, kommer från just Oskarshamn och de har velat göra någonting trevligt i deras hemstad. Vi har av den anledningen under tre år arrangerat Oskarshamn Offshore Race, ni vet den där tillställningen som kostade mig en arm (se inläggen under juli -08).

Sist fick vi sätta lapp på luckan när vi sålde ut alla biljetter till den tillhörande konserten som vi fixade; Offshore Race Party. Vi hade förra året band som E-Type, EMD, Petter, Vincent, The Poodles, The Windupdeads, Annelie Rydé m.fl. Då såg det ut som på bilden ovan. Trevligt va? Det är faktiskt det enda som händer i Oskarshamn, förutom en och annan fågelinfluensad pippi som dör och skapar rubriker.

Men nu är det slut med det. Efter att vi gått in med över en halv miljon egna kulor vill inte kommunen skjuta till det som behövs för att vi ska gå plus minus noll. Och då vill inte vi ge mer pengar till Oskarshamn. En halv miljon är en halv miljon. Och det vill jag köpa lösgodis för. Eller kebab på Palmyra i Årsta. Eller packfrigolit.

Synd. Vi gillade Oskarshamn.

Nu ser det ut som att vi kommer gilla en annan stad. Stay tuned. ;)