torsdag, maj 20, 2010

Till havs. Utan tjafs.



Dagen har spenderats på sjön. Atlanten faktiskt. Men här nere kallar de den för Karibiska sjön. Låter lite sexigare va? Vattnet (som jag faktiskt badade i) håller över 30°. Det är lite som att bada i färskt kiss. Väldigt mycket färskt kiss. Men blått. Å med bra sikt. Inte så där orange ni vet. Så där som det kan vara på morgnarna. Å lukta lite som kalaspuffar. Hmm...

Har iaf hunnit med att se (och fota) röda grodor, skumma hus och delfiner. Ett helt gäng. Och en jäkla massa annat. Blev även av någon anledning hoppiland-Kalle.

Bless Y'all.

Husdjur. Typ.

Dessa två bor på min altan här nere. Kul med husdjur. Sa jag att baggen är c:a 20 cm lång. Den skrämda krabban heter Leila Key.

Ska googla upp om det finns stövlar i pansar.

Kickan! Du ska få en hund till!!!



Han var lite varm så jag tänkte att du kunde ta hand om honom. Han heter Sir Juan Garcia Lucia De La Renta Koskenkorva. Den tredje.

Ett hej från andra sidan världen.



Fasiken vad långt bort jag är. Det är konstant över 34° på dagen och konstant över 26° på natten. I morgon bär det av upp i bergen, då kanske det blir lite svalare. Inte för att jag är en sådan som klagar. Men om jag hade varit en sådan som klagar på att det är för varmt hade jag nog klagat på att det är för varmt. Men nu är jag inte en sådan person. Men det är rätt varmt.

P.S. Bondbränna är det nya svarta. Alltså inte min tisha, den kommer från Anders på Naturkompaniet. Fett bra i svett.

P.S.2. Emelie, du kommer bara älska mig för mitt partiella yttre! Om ens det. Undrar om man skulle kunna sola rygg (minus armar och ben, så som de flesta ryggar har. Typ) på flygplatsen i Amsterdam på väg hem.