torsdag, mars 10, 2011

HABEGÄR NÅTT SÅ IN I HELVETE



Nu är den inte långt borta. Fujis X100. Tomas på Procenter mailade mig denna nyss! Han har känt på provexemplaret! Fortfarande en del buggar tydligen men vääääldigt nära nu. Oj vad jag längtar. Vårens hetaste pryl.

ATT DET SKA VARA SÅ SVÅRT




OK, spinning kanske inte är det hetaste modernaste man kan göra på ett gym 2011 men det får mig att svettas och bränna kalorier. Två saker som jag gillar.

Det finns dock ett problem.

På gymmet där jag tränar, låt oss kalla det Gym X, verkar det vara svårt att få till det med spinninginstruktörer. Förra gången leddes passet av en gubbe som jag tror var över 50. Det passet hade bl.a uppvärmning till "Fritiof och Carmencita". Inte nån "modern" cover av typ Cornelies ens. Nej, vi snackar Taub, Evert Taub. Anno 1937. Passet fortsatte i samma takt där vi i över 38 minuter (ja, jag klockade) satt ner hela tiden! Cykelblöjan har aldrig kommit mer väl till pass. Det var en timme jag aldrig kan få tillbaka.

Igår var det dax igen. Ny klass, ny lärare. Bättre? Nej.

TVÅ gånger spelades "Sånt är livet". För er som undrar så säger Wiki att det är Anita Lindbom, 1961. Heja. Det enda som saknas nu är att man sätter ett mycket större framhjul på spinninghojen så att man får den rätta antika känslan.

Så är du en grym spinninginstruktör vet jag vart du ska skicka din ansökan.

MONTAGE, MY ASS


I morse kunde man läsa om Håkan Juholt och Thomas Östros i DN. Under bilden stod att läsa: "Bilden är ett montage."

Det där är inget montage, det HÄR är ett montage!



Eller kanske det här:



Fegt, DN. Fegt.