onsdag, oktober 06, 2010

OBLOGGAD


"Jag vet att jag för tillfället är dålig på att uppdatera bloggen." En mening som man kan hitta hos de flesta bloggare utom de sjukt seriösa typ Kissig eller vad hon heter.
Det är svårt att skriva. Texten kommer inte bara av sig själv även om man kan tro det när man tittar tillbaka på mina inägg. Det mesta verkar vara skrivet av packade apor i ett rum med trasiga skrivmaskiner.

Så vad ska jag skriva om? Ska jag bittert ge er samhällsreflektioner? Ska jag ge tips på hur man klipper gräset bäst? Ska jag skriva allt på rövarspråket?

Som ni ser så finns det enormt många vägar att gå. Vissa hade tagit de mer konkreta, viktiga vägarna som t.ex. att Ove blev pappa i natt, David blev pappa för några dagar sedan, Jannes blev pappa för några veckor sedan, lillebrors senaste skiva är i produktion, Shiny Happy People verkar ha en enorm framgång, jag är förkyld m.m.m.m.

Livet verkar gasa på för fullt med viktiga saker men det enda ni kommer kunna läsa i den här bloggen är att jag skulle vilja köra över cyklister som tror att övergångsställen gäller dem, att Alfons Åbergs ledmotiv är ett fantastiskt musikaliskt verk och att Noppes barkillar gör Sveriges bästa drinkar. Så är det. Lev med det.

Fofroridodenonsos loliloljojoror!