måndag, september 13, 2010

HÖST


"Joel Waiting"

Det regnar ute. Rätt ordentligt. Joel och jag väntar på varsin sallad. Stockholm är fult, grått och nästan kallt. Jag har gått igenom Centralamerikabilderna inför artikeln som kommer ut i Escape 360 nu i nästa nummer. 37° grader våt underbar hetta. Nästan lika varmt i vattnet. I havet. Att spendera dagen på en liten båt, snabbt kryssandes mellan de små öarna i den Karibiska skärgården är annorlunda mot att spendera den hemma i stan.

Det regnar fortfarande. Undrar om jag kan motivera mig själv till att dra ut och springa i det här vädret när jag kommer hem. Antagligen inte. Men jag har aldrig slutat förvånas över mig själv så vem vet.

Veckodagarna har ingen betydelse längre. Något jag visserligen tycker om. Rutiner är inte kul. Varje dag får bli lite som den blir. Helg eller inte. Det står måndag uppe i datorskärmens högra hörn. Då är det tisdag i morgon. Då ska man sitta i bilkö enligt gammal tradition. Idag satt jag en och en halv timme. Buss är ett alternativ... för de som inte ska släpa utrustning kors och tvärs genom stan. Jag skulle behöva ett antal bärare. Och en sherpa. Skarp, skarpare, sherpas.






PRESENT!

Kolla vilken snäll tjej jag har. En spontanpresent.