onsdag, februari 16, 2011

KESO, ÄPPLE, KANEL OCH RYSK FÖRPACKNINGSDESIGN

Foto: Emelie Eng. Igen.

I jakten på att minimera mig själv en aning från den här planeten äter jag numera ganska nyttigt och framförallt; räknar kalorier! Joel visade den lilla appen Shape Up och med den i min iPhone går jag nu loss på innehållsdeklarationer som CSI på en mordplats.

Eftersom det är spinning ikväll tänkte jag fylla på depåerna med ett litet mellanmål innan träning. Keso, ett äpple och lite kanel. En adaption av min vän Emma Gunnarssons Keso, APELSIN, kanel. Jag har nu hackat å fixat allt. Resultatet: det smakar spy.

Tack för den Emma! (Ok, jag ser nu att Keson har gått ut och jag känner mig lite tjyvens men iaf)

Annars sitter jag och designar förpackningar på ryska. Inte helt lätt. Man blir lite konfunderad då och då. För det blir jag ju inte annars. Någonsin. Nej då.


MED HASTIGHETEN AV EN ISTID



Så här mysigt kan det vara en helt vanlig svensk sommardag hemma hos mig. Poolen peakade på runt 34°. Grillarna gick varma var och varannan dag. Palmerna frodades. Idag är storyn en annan. Vintern vägrar släppa greppet. Den ger oss inte ens en liten strimma hopp genom att bjucka på en dag eller två av tö. Permafrosten är här för att stanna. Dunjackorna blir det nya sommarmodet. Idag ser det nämligen ut så här:


och så här:




IF I WAS A RICH MAN, DUMMDIDUMMDIDUMMDIDUMM



Tänk vad mycket kul leksaker det finns som man skulle vilja ha.

DINKEL SPELIVINKEL

Dagens tips är att börja dagen med ett dinkelsurdegsbröd. Bra start.

Ps: brödet på bilden förädlades en aning innan förtäring.