fredag, juli 23, 2010

UPPDATERING 2: KENT OCH MUSIKEN

Detta måste bara sägas; KENT var sämre förr! KENT var ett rätt trist band tills det elektroniska kom in i bilden. Nu är det bättre än någonsin. Ta förra plattans "Taxmannen" t.ex. Fasiken så mycket bättre än den trista "747".

Så, det behövde sägas.

UPPDATERING: KENT



Igår förlät jag Kent från att ha stulit pengar av mig på deras vidrigt dåliga konsert på Stadion för ett par år sedan; den vita konsertern. Igår var spelningen bättre. Mötte upp med KingMag-Kristoffer som nog är Jocke Bergs fan nummer ett. Kristoffer är en fantastisk kille på alla sätt; trevlig, kompetent, ödmjuk, you name it. Han hade ordnat back stage-pass och verkligen längtade efter att träffa sin idol! Tydligen var det nu så att Jocke var en dryg, snål och sur jävel. Att låta sig plåtas med Kristoffer var tydligen en stor uppoffring. Kristoffer fick dock sin bild efter mycket om och men. Lika charmiga var resten av bandet.

Så, jocke-jocke-liten, den där sköra tråden av förlåtelse du fick av mig är borta. Utan dina fans är du ingenting (sen kom ingenting, sen kom ingenting...). Av just mig har du inte fått annat än pengar för fyra fem skivköp plus en konsertbiljett, men av dina fans har du fått allt du har och äger. Glöm aldrig det. Tönt.

foto: stulet från Kickans blog