tisdag, februari 08, 2011

SAND



Kolla vad jag sprang på nere på stan; min bild hos SpecSaver. Den ska tydligen vara ute i en hel del butiker om jag förstått rätt. Alltid kul. Om det är någon som ser en stortavla med Äntligen-Morgongänget från Mix Megapol får ni gärna ta en liten bild. Jag missade det när de var uppe på tavlorna där jag bor. Tror jag såg nån bussida med dem också. Så om ni ser dem, plåta gärna. Är bilden riktigt snygg kanske ni får en present. Kanske. Ok, en liten. Typ kaffe. Ähh. Kanske nått finare. Ska klura.

DRESSAT



Ni kanske redan visste att det är jag som designat Erik Lallerstedts såser. Nu släpps en ny produktserie med färska dressingar. Samma kvalitet som såserna, som fått riktigt bra betyg i princip överallt. Try it!

WE DANCE TO THE BEAT. WE DANCE TO THE CONTINENTAL SHIFTING UNDER OUR FEET.

Att internetsurfa när man kör bil är inte så bra. Om man inte åker 73:an. I ett tempo där kontinentalförflyttningen rör sig fortare än själva bilarna behöver man inte direkt vara orolig för whiplash och fender benders. Att slajda omkring på tektoniska plattor ger inte direkt tunnelseende och vindpinat ansikte. Segt. Tur att man har internet. Och kaffe. Fast det har jag inte. Otur.