fredag, september 03, 2010

SEARCH THE WORLD, STEAL THE BEST. (ELLER I ALLA FALL LÅNA TILLS NÅGON BER VÄNLIGT MEN BESTÄMT ATT FÅ TILLBAKA DET. SÄG DÅ ATT DEN GÅTT SÖNDER.)



Sitter på jobbet och känner mig lite lappsjuk. Här är tomt och tyst. Det är det faktiskt inte. Jag poppar Crystal Castles andra album på hög volym i båda airport-express-slingorna så att folk på gatan vrider huvudet av sig när de går förbi. Men förutom det är det tyst. Tror jag. Inte direkt så att jag skulle höra något annat just nu ändå. Ok, jag börjar om. Här är tomt och ljudligt.

Håller på lite med vår nya web, den kan bli snajsig. Håller på med efterbehandlingen av bilderna på Sandra som togs igår, de kan bli snajsiga. Håller på att äta upp en kvarglömd prinsesstårta, det kan bli kaskadspya.

Halva veckan har spenderats på YBC (Young Business Creatives) där jag varit gästföreläsare i foto/bild. Där har jag antagligen ärrat ungdomar för livet med mitt pladder och med min skolengelska. Japp. Föreläsningarna är på engelska eftersom en del elever går IB-programmet. Hello. Yes box kolalåda.

Uhh... Fy fan för prinsesstårta.

Jag måste uppdatera min portfolio. Den har bara gammalt material och jag har nya roliga uppdrag som ska in och nya roliga portfolioplåtningar som ska planeras. Min agentur har lovat att ställa upp med en jäkla massa så nu satan ska det bli bra. Varumärket Olsén rusar mot stjärnorna. Up up and away, som vi säger på IB-programmet.

Asså. Nu har jag rosa mandelmassa ända upp till öronen. Nog. Ge mig en hink. Ett järnrör. Ett helrör. Vad som helst. Stånga mig! Gööööör någonting! Näe, ett lappkast på det här. Mot förorten! Det var den sista, åk nu! (ok, det jag just gjorde var att få in två Disneycitat i det här stycket. Inte bara ett. Två. Deux, som vi säger på IB-programmet i Provence.)

När hela världen står utanför, vem ska jag spela då? Kommer du förstå?
(japp, avslutade med en strof av bandet jumper. Vad är det för fel på mig. Hmm... )

Konichiwa bitches.


P.S. IB står för International Baccalaureate och anses mycket fint.

KONSTIGT VÄRRE



Den här kan ni hitta i tidningshyllan nu. Tjüsigt omslag va? Fler skott hittar ni inne i tidningen men den får ni köpa.

Missade ni mina tidigare omslagsbilder kan ni få se dem här.