torsdag, april 08, 2010

35.



Idag blev jag 35 år gammal. Om jag dör när jag är 70 (vilket är rätt positivt räknat i mitt fall tror jag) så innebär det att jag kommit halvvägs. Det innebär eventuellt att jag är s.k. medelålder. Rätta mig gärna här. Snälla.

Det innebär att jag ska ha hunnit med hälften av alla grejer jag vill göra.

...helvete...

Det blir nog till att lägga på ett kol nu om jag ska hinna se alla ställen jag vill se. Hinna bygga mitt reklamimperium. Hinna ta de där oslagbara fantastiska bilderna. Hinna göra det där man alltid velat göra. Hinna göra allt det där man ännu inte vet om att man vill göra.

Om jag springer snabbare än ljuset, går tiden långsammare då? Om jag springer ännu fortare, kan jag få den att stå still? E=MC Hammer

Jag har för övrigt låtit håret växa ut en aning för att se hur mycket grått det var. Det var rätt mycket. "Stressgrått" som någon kallade det. Baaaah! Nonsens. Med lite hårfärg och Restilan kan man slå hela världen med häpnad. Om man nu vill det. Häpnadsslå världen med hjälp av kosmetik och kirurgi alltså. Slå världen med häpnad gör jag gärna. Fast på ett annat sätt.

Snart är min födelsedag över. Emelie med sin fina familj, Shiny och moster har gett mig finfina presenter. I morgon är jag 35+. I morgon ska jag nog lägga i en extra växel för att hinna med.

Foto: mamma (tror jag)