måndag, augusti 01, 2011

DU KAN TA POJKEN UR FÖRORTEN MEN DU KAN INTE TA FÖRORTEN UR POJKEN

TRIPTYK I BUBBELÖPPNANDE



En inte allt för ovanlig syn i helgen. Även till frukosten. Champagneproffset Björn ser till att vi fyller på ordentligt med vätska i solen. Heja.

DRUVDESTILLAT SMAKAR BÄTTRE MED VÄRDEFULLA VÄNNER OCH VACKER VY



I helgen bjöd Ove och Emma på middag i skärgården. Tackar man nej till det är man rent utsagt dum i huvudet. Nästan hela 19:00 hos oss-gänget var samlat plus moms! (Momsen är Patrik och Jeanette i detta fall). En helg med havsbad och bubbel i mängder. Min semesterskalle verkar sitta i för jag fotade typ bara den här bilden.

PALLE KULING



Emelie drillas i Olsénska båtskolans grundkurs. Skepp O'hoj!

Båt? En liten instegsmodell med två 225hk Detroitdieslar:



50" BÅTPORR (ELLER: STORLEKEN HAR SÅKLART BETYDELSE)



Jag var förbi pappas firma härom dagen och fick se det här monstret! (alltså båtskrovet, inte pappa). 50" segelbåt, helt gjord i kolfiber. Handbyggd. Nu redo för lack. Tyvärr är båten inte till mig men vem vet, kanske får jag segla en sväng med den.

TWITT TWAT



Jag börjar gilla det här med Twitter mer och mer. Att ventilera min hjärna på 140 tecken i ett forum där folk gillar att se just ventilerade hjärnor på 140 tecken tror jag kan passa mig. Så följ med på en resa i en skrämmande skruvad hjärna! med andra ord, vassego att följa mig på twitter: http://twitter.com/danielolsen1210

För mitt behov av att ventilera med fler än 140 tecken kommer givetvis den här bloggen fortsätta i all sin vidriga prakt.

Tjo.