måndag, december 27, 2010

VI LETAR EFTER ÄNNU EN SHINY HAPPY STJÄRNA


Shiny Happy People letar originalare/AD-assistent.


Ungefär så här föreställer vi oss att du funkar:


Du är en fena på Photoshop, Indesign och Illustrator och arbetar givetvis i Macmiljö. Du har stenkoll på typografi, form och digital design, du är en kreativ person, noggrann och tar egna initiativ. Du är beredd att köra på så det ryker när det krävs och har du dessutom lite skills som illustratör är det extra bra! Arbetslivserfarenhet är en fördel men vi är inte främmande för att knyta till oss dig som är nyexad från någon passande eftergymnasial utbildning. Du är ett socialt geni och har du en släng av Tourettes som vi andra är det bara en fördel.


Vi finns i centrala Stockholm och är en växande byrå där det gäller att vara på tå och flexibel som tusan. Bland våra uppdrag finns det mesta från spritvarumärken till ideella organisationer.


Du kommer arbeta med annonser, banners, web (hemsidor, kampanjsajter etc), grafiska profiler, fotoassisterande (och kanske även lite fotograferande), varumärkesplattformar och mycket mer.


Om du är den vi letar efter mailar du en berättelse om dig själv till jobbajobbajobba@shinyhappypeople.se. De som vi väljer att träffa kommer att få imponera på oss med att göra några arbetsprover.


Hej så länge.


Daniel Olsén

ADVD