onsdag, augusti 05, 2009

Fullt ös, medvetslös. [eller "liket lever"]



Nu har första jobbet sedan stölden levererats. Nu kör vi på för fulla muggar igen. Huvudet upp å fötterna ner! Råg i ryggen å säd i... I vilket fall, självklart kommer tappet på allt arkiverat material svida länge men å andra sidan producerar jag inte skåpmat! Det kan andra hålla på med! Massa mer kul uppdrag ligger i startgroparna. Bl.a. ett som ni garanterat kommer få se mycket av här i blocken när det väl blir av. Oh vilken cliff-hanger! Ha!

Avslutningsvis; jättetack till alla som ställt upp under den här närmaste tiden. Det har varit en isig uppförsbacke och jag har bara haft slitna sockeplast. Ni har verkligen varit mina broddar, min fyrhjulsdrivna rullator, min sandpapperssula, mitt stöd och uppbackning. All lycka och välfärd till er.

Love&Light

D

Hatad? Hotad? Hånad?

Att jag blev av med allt jag någonsin producerat i stölden vet väl alla om vid det här laget. Men vill ni veta vad som är lite konstigt? Stölden är rätt så pin-pointad direkt mot mig och det jag gör. Jag kan ge er lite skumma fakta som pekar på att det är någon som tagit sig in med mål att förstöra det jag gör.

Förutom det rätt uppenbara att någon varit inne i lokalen och skaffat sig stort kunskap om larmade zoner, min utrustnings placering etc. så finns det en hel del konstigt beteende för en "vanlig" tjuv:
• Alla mina brända och handskrivna DVD-er plockades ut och stals från en stor pärm som stod i hyllan. Där försvann massa massa massa gamla råfiler som jag kommer sakna enormt. En hel stock obrända DVD:er låg kvar, precis bredvid pärmen.
• En liten liten hårdvarunyckel stals från en gammal PC som funkar som skrivarserver (enormt viktig för mig, helt oviktig för andra). Nyckeln syns knappt!
• Kvitton från luncher och restaurangbesök stals! Dessa skulle in i bokföringen som utlägg. Kvittona låg lite löst på ett bord, fullt synliga och helt omöjligt att ta miste på som viktiga kvitton för utrustning etc.

Chansen att detta är en slump är minimal. Det finns massa fler saker som är hur konstiga som helst. Så vem är det som tycker så illa om mig att de verkligen vill se mig golvad? Spännande. Men chansen finns att jag kommer få reda på det. The plot thickens. Och DÅ mina vänner! Då blir det action.

Så, nog ältande. Nu kör vi!