fredag, maj 27, 2011

MED VÄNNER SOM NATURKOMPANIET BEHÖVER MAN INGA FIENDER

För många år sedan ställde jag upp på några få modelluppdrag åt bl.a. Fjällräven. En bild i synnerhet har jagat mig år efter år. Den har nämligen använts flitigt av både Fjällräven och Naturkompaniet. Den går under det fina porrfilmsinspirerande namnet CumFace på Naturkompaniets marknadsavdelning.

För två år sedan gjorde jag ett fotojobb åt Anders Blomster (marknadschef på Naturkompaniet) där det enda arvodet var att bilden på mig skulle för alltid försvinna.
Det visade sig att jag borde ha tagit skriftligt på det; några månader senare dök bilden upp... som enorm vepa på en outlet!

I går hade vi ännu ett möte om kommande jobb. Vi gled in på ämnet och det verkade som att de faktiskt slarvat bort bilden. Lycka!!!

I morse kom jag till jobbet. På ytterdörren satt en utskrift upptejpad. Hur länge den suttit där vet jag inte. Allt jag vet är att it's on like Donkey Kong!

EDIT: Bilden har tydligen suttit uppe sedan dagen innan. Helvete.


(bilden är blurrad av mig för att inte väcka anstöt hos känsliga läsare)

PLASTIKKIRURG OLSÉN



Jag har ju som sagt börjat mecka båt igen. Det var ett par år sedan men jag litar på att båtbyggarskillsen rinner i blodet.

Igår skulle det plastas lite. Då såg lillebror till att jag hade allt jag behövde. Han satte ihop ett litet paket med plast, aceton, härdare, glasfiber, handskar, en liten bit torkpapper, röra-om-pinnar, spackel, blandburkar m.m. De två förstnämnda i tjusiga Bacardiflaskor. Spriten verkar han ha druckit upp.