tisdag, april 13, 2010

Sex me up, you dirty priest.



Nämen!? Lite fler artiklar om präster som gillar att leka heavy petting zoo med små gossar? Å så undrar folk varför det nästan alltid finns en lekplats angränsande till en kyrka.

Visst är det ett cheap shot. Visst förekommer det övergrepp av allt från dagislärare till sopåkare. Men det är ytterligare en sten i den där gutesäcken man bör lägga alla världens religioner i och sedan kasta ner i floden.

Om jag skulle anställa någon idag får jag inte fråga om personen är religiös. Det är olagligt att låta bli att anställa p.g.a av religiös läggning. Märkligt tycker jag. Det är ett tydligt tecken på sinnesförvirring och det vill jag gärna som arbetsgivare försöka undvika hos mina anställda om jag ska ha en sportmössa att överleva.

VA?! Vad säger han?! Sånt får man ju inte säga! Det är ju som att... att... att... rita muhammed the profet! Det fååååår man faktiskt inte. Jo. Det får man. Kanske inte om man är muslim. Men annars får man.

Ge det hundra år till. Då är vi så pass upplysta att religionen i princip försvunnit. Hoppas jag. Det vill jag tro. TRO.

Religion must die for mankind to live.


Äntligen en lunch värd namnet

Hos Ove. A-läge.