söndag, november 01, 2009

Dim Sum [eller "The ugly dumpling"]

Efter en hård dag i stallet behöver man mat. Gjorde ett nytt försök på lite dim sum. Dumplingsarna blev riktigt bra! Övning ger färdighet. Gjorde lite marinerade kammusslor också. Behöver mer övning på dem. Testing testing. Men E och jag sitter här nu, tre timmar efter att vi ätit dem, och ännu märks inga tecken på matförgiftning. Ännu.




Poop deck. [eller "Min dräng har också en dräng"]



För att växa och bli en större människa ska man fronta sina fobier och rädslor. Idag hade turen kommit till min bajsfobi.

Om hela den här foto-/reklamgrejen går åt helvete tänkte jag att det kunde vara bra att falla tillbaka på en alternativ karriär. Det finns många bra att välja på men eftersom jag inte gillar sena kvällar faller manshora bort. Så man kanske skulle satsa på stallpojke. Dräng. Gårdskarl. Så! Jag kavlade upp ärmarna och spottade i nävarna. Har hjälpt Emelie att mocka en box i hennes stall! Ja, ni läste rätt. Jag. Har. Skottat. Bajs. Massor. Å lite kiss. Det tog ungefär trettio gånger längre tid än för Emelie. Hon har ju två hästar så vi hade varsin box och tävlingsandan var ett faktum. Nu tror jag visserligen att min hästjävel hade blivit matad med tvåhundra ton fiberberikad havregrynsgröt så resultatet borde korrigeras därefter.

Jag har inte varit med i stallet så värst många gånger men vet ni, jag tror att kusarna faktiskt känner igen mig. De är lite gosigare nu än första gången. (det kan även ha att göra med min dräkt av rårivna morötter)

Så! Vad ger ni mig för den personlighetsutvecklingen! Boyaka!