torsdag, februari 10, 2011

EN BILD TILL MAMMA


Foto: Emelie Eng

I SEE DEAD PEOPLE



Jag har inte märkt att min playlist loopat i fyra fem gånger förens (för äns? för ens? tills?) nu. Jag kommer antagligen drömma med The xx som ledmotiv många nätter framöver. Indoktrinerad av melankoliska spår och mjuka röster. Har koncentrerat granskat pixlar, skjuvat logotyper och digitalt putsat plastytor i timmar nu. Ett tips är att inte färdas på 73:an den närmaste timmen för nu ska jag hem. Q5:an har gått där så många gånger att den antagligen kan ta mig hem helt själv. Det hoppas jag på i alla fall. Om inte, well... Adjöss å tack för fisken I guess...

Idag har jag haft en vilodag från gymmet. Känner mig kanske lite krasslig men eftersom Esberitox och jag är bästisar vet jag att jag aldrig kommer bli förkyld. Vi kommer alltid att leva, vi kommer aldrig att dö. Heja mig.

Näe, enough. Eller ska jag posta upp en bild till så att mamma blir glad? Jo, det gör jag.

P.S: Don't mind the stekpanna in the background.

STORTAVLOR


Foto: Björn Ekerheim

Här är den! Nu fick jag en bild på kampanjen av den fantastiska Björn. Snyggt jobbat. En liten present ska kluras på till honom. Eller ett straff. Det är aldrig fel. Det både glädjer och värmer. Får se vad det blir.

Iaf, så här ser bildmaterialet ut som vi gjorde åt Mix Megapol. Tre glada jeppar (jeppor).