söndag, januari 18, 2009

This is England



Mörbultad. Vi har nog slagit rekord i antalet foto-locations på en helg. Vi började redan på fredagen som egentligen bara var tänkt som en reka-dag för att hitta bra platser att skjuta på. Men vi utnyttjade det absolut sista lilla ljuset i ett mörkgrått London och fotade den första bilden till projektet. Det blev bra. Det blev faktiskt jättebra. Vi kunde inte ha fått en bättre start på detta och jag tror det satte ribban för resten av helgens arbete. För arbete blev det. Vårt team består nu av sex ambitiösa och mycket duktiga personer (om man bortser från mig givetvis, f'låt). Fredagen avslutade vi med några drinkar i Soho. Samt blev bajsade på av några duvor.

Klockan 06.00 var det uppstigning. Vissa mer svårväckta än andra. Men 06.30 satt folk och mejkades. 09.00 hade vi tagit oss med all utrustning (två taxibilar) till Modern Tate där vi började med briefing och frukost. 10.00 började arbetet.

Vi åt middag strax efter 23.00. Vi hade fotat tills dess. På den tiden har vi hunnit med att baxa runt folk och utrustning till ett tiotal platser för att där rigga, styla och plåta. Kvällen skulle sluta med ett besök på Fabric. Kvällen slutade med hemgång efter middagen. Utmattade.

Idag är det söndag. Sista finslipandet av bilderna ska göras. Eventuellt med en komplettarande plåtning, men antagligen med packande för att än en gång utsätta sig för RyanAirs våldtäkt (mer om det senare, det förtjänar ett eget inlägg).

My regards to Sthlm, cu soon.
/D