fredag, februari 04, 2011

VUXENBLÖJA ÄR OCKSÅ ETT MODE



Löpträningen går ganska bra (för att vara mig). Ett gäng halvmil i veckan kubbar jag, med bättre och bättre resultat för varje gång nästan. Å så spinnar jag ett par gånger i veckan också. Konditionsaktiviteter är min grej tror jag. Jag tycker det är skjutmigihuvudetupprepadegånger-tråkigt att lyfta skrot på gymmet men när jag står på bandet eller sitter på cykeln och pulsen börjar komma igång känns det riktigt behagligt. Alla tankar försvinner och demonerna är som bortblåsta. I.a.f för en stund.

Igår tänkte jag ha en svulladag hemma i soffan. Det hela började bra med glass och lite ostbågar (de där gula jävlarna innehåller över 500kcal per 100g!!! [ja, jag har börjat räkna kalorier]) men sen kom samvetskvalen översköljandes som en tsunami. Jag drog upp till gymmet med min sockerstinna lönnfeta kropp och ställde mig på bandet för att göra bot. Min vidriga kropp behöver straffas för sitt syndande. Likt Silas i Davincikoden förtjänar den späk. Så enkelt är det.

Idag kändes benen lite möra så jag fick den briljanta idén att spinna lite på egen hand. Jag brände mig en egen entimmesskiva med GRYM musik och frågade snällt om jag fick låna spinningsalen på iForm. Det fick jag. Cykelbyxa på! Inget babianarsle här inte!
Då kom två av de som brukar cykla på måndagspasset och frågade om de fick vara med. Hej hej prestationsångest! Men eftersom de var väldigt snälla och ödmjuka kom de med glada tillrop trots att jag knappt kunde andas, än mindre prata! Instruktörskarriär?

Snart ska jag in å träffa Vemund m.fl. för att synda lite mer. Då vet vi vad som väntar i morgon igen.

GAMMAL KÄRLEK ROSTAR ALDRIG




(Måste springa å köpa Stenmarks samlade verk. Nu. Ok snart.)

VASKA EN KOBEBIFF



Idag damp det ner två kartonger med fantastiskt innehåll; kött.

Jag, Christer och Niklas har beställt hem godsaker som kommer räcka länge, säkert fram till lunch. Pièce de résistance var en enkilos Kobebiff. Kobekossor är glada stressfria kossor. Tro fan det när de under hela sin uppväxt blir masserade (och enligt rykten även matade med öl och får lyssna på klassisk musik).

Nån som vill komma över på middag?
(Veganer undanbedes)

P.S. Funderar på hur tillagningen ska gå till. Jag ÄR oerhört sugen på att göra köttfärssås på den bara för att. Det närmaste man kan komma att vaska kött.