onsdag, oktober 28, 2009

Med ett schysst helrör kan man slå hela världen med häpnad.



Det blev inte så mycket sömn i natt. Cirka två timmar. Avskedsfesten för Saskia tog ut sin rätt och idag är det en sliten Drutten* som sitter här och gör bokföring. Ett ganska ok jobb om det inte varit för att jag måste göra det i PC-miljö. Avskyvärt. Jag har t.o.m. fått lov att köpa en äkta licens på det äckliga äckliga Windows Fista för att klara av det. Ja, ni såg rätt; jag har fått lov att BETALA för en PC-produkt. Vart är mina piratkunskaper när jag behöver dem.

Men Saskia fick iaf ett trevlig avskedskalas tycker jag. Först Koh Pangang med underbar mat i rolig miljö, sedan en sväng till mitt vattenhål Och Himlen Därtill. Toppluva!

Nu sitter hon uppe i luften på väg till Aten. På väg mot sin grekiska (Albanska) pöjk. We wish you all the best. Det kommer bli lite tomt i huset efter att ha haft en hyperaktiv aussie med söndertrasad häl boendes hos mig. Men vem vet, rätt som det är så står hon där igen. Med ett leende från öra till öra och en resväska innehållandes allt hon äger. The world traveler no 1.

Själv undrar jag mest hur jag ska undgå att bli sjuk. Halsen gör ont och jag har gjort slut på en hel flaska Echinaguard. På riktigt. En hel flaska. Kan man OD:a på Echina? Vad händer då? Blir man rosenrasande? Eller får man inte göra rotavdrag? Guuu vad tråkigt. Göteborgsskämt. Fan va illa**. Jag vill inte bli sjuk. Gillar det inte. Så det tänker jag låta bli.

Men jag ska inte klaga. Det har varit en produktiv dag. Har hunnit med i princip allt jag skulle göra. T.o.m. den satans bokföringen! För ett kontrollfreak som mig känns det bra nu. Har koll. Balansräkning, momsrapport, huvudbok; lättplätt! Bring it on. Era ekonomitermer skrämmer mig inte längre! Captain's on the bridge!

Sa jag att jag är bakis. Och har sömnbrist.



*Förklaring finns i tidigare inlägg.
** Echinaguards aktiva ingrediens tror jag är rosenrot.

Koh Pangang

Avskedskväll för Saskia. Längre än väntat och med fina vänner. Söta Lina kom inte med på bilden men hon är där, jag är bara dålig på att sikta med iphonen över huvudet!