måndag, april 28, 2008

H2O (2)

Regn regn regn. Helt ärligt, det slutar inte! Ja ja. Har pallrat mig runt på Manhattan hela dagen och trotsat the piss from the sky. Fötterna ömmar men lyckades hitta till de ställen jag planerat att besöka (mest sköna affärer). Får nog ta att åka tillbaka nån helg när det blivit lite trevligare väder. Blöt. Jätteblöt. Ska torka nu. Tjiiing!


H2O

Bajsväder i New York...

A visit to apple in the big apple...

NY är jättestort. Alldeles för stort för att jag ens ska kunna uppleva tillräckligt för att kunna uttala mig om staden på de två dagar jag är här. Men men... Lite kuriosa kommer jag ta med mig, som t.ex att det ryker precis så där charmigt ur gatubrunnarna som man kan se på bilder och tv. Nog om det nu. Kommer säkert ha mer intryck efter morgondagen.

Givetvis var vårt första stopp på Apple Store på fifth avenue. Jag skulle bara in och glutta, shoppingen skulle vi ta i morgon lovade vi varandra. Detta är vad jag köpte: iPod Nano, Nike+, Nike Amp+, Nike Sport Armband... Hmm... jaja, det är iaf för ett gott ändamål. Med en så smal tjej som Cicci måste jag hålla mig i schack...