onsdag, november 10, 2010

SD



Sverigediktatorerna har skaffat sig en ny sekreterare. Hon heter Alexandra Brunell och är 20 år, modebloggerska och en sån där "stureplansprofil" (vad i h-e det nu är). Ok, alla blondinskämt i världen kan inte ens mäta sig med detta. Jag förstår att det är svårt att hitta folk som vill jobba synligt för SD men för i helvete!...

Kan ni tänka er hennes pressmeddelanden?

"Asså ja tycker dem där invandrarna är jätte duma!!! Dem tar alla jåbben från till äxempel sjuk systrar. Förrutåm det så kan ja medela att ja er single igen... Såååå sjöööönt! Puzz!!!"



15 kommentarer:

Maria sa...

Haha amen vafan! Skämtparti!

Andreas Bohlin sa...

Var snälla mot den stackars avfödan. De försöker bara vara folkliga :)

Anonym sa...

Hur menar du?

Classe sa...

Ingen bryr sig om vad du tycker, din jävla nolla.

Daniel Olsén sa...

Du gjorde det iaf. Alltid något.

Emelie Persson sa...

Hahaha galenskap!

Elvo sa...

Hahahahah! Så jävla bra! herregud vad partiet skämmer ut sig mera!

PS: Du har blivit länkad från rasisternas hemsida rasismFlashback så du lär nog tyvärr se massa rasister på dina sida som kommer kommentera..

Vilket skitparti!

Bengt sa...

Sen när blev det rasistiskt att propagera för en förnuftig invandringspolitik i Danmarks och Finlands efterföljd?

tamy sa...

finns så mycket att säga om henne och utav valet av att ha henne som sekreterare men jag låter nog bli för folk kan nog lista ut vad det handlar om själva. rena självklarheter förfan hahaha

Anonym sa...

Bengt: Nu var det ju valet av sekreterare han kritiserade, inte SD i sig. (Även om det är uppenbart att han inte stödjer dom.)

Anonym sa...

Intressant att se hur någon som kritiserar SD är lika fördomsfull själv, som de påstår SD vara.

Eller har folk aldrig funderat över varför det är helt legitimt att dra alla blonda över en kam och kalla dem korkade bimbos?

Skulle man dra alla "svartskallar" över en kam och kalla dem kriminella skulle det bli ett väldigt liv om rasism etc, trots att det är lika lite sant att alla "svartskallar" begår brott som att alla blonda tjejer är korkade bimbos.

Det är samma fördomsfulla tänk i båda fallen, men skillnaden är att det ena är helt legitimt och leder inte till några påföljder, medan det andra är fruktansvärt tabu och rentav kan klassas som HMF.

Daniel Olsén sa...

Jag gissar att du skämtar i ditt inlägg men för säkerhets skull skriver jag detta ändå: Nej det är inte samma sak. Blonda personer blir inte nekade jobb på grund av sin hårfärg. Blonda personer blir inte jagade av hatiska grupper. Blonda personer har (sällan) utvisats från deras hemland m.m.m.m.m.m.

Jag själv må vara både trångsynt och fördomsfull, jag har massa konstiga åsikter om det mesta. Jag är t.ex starkt religionsfientlig, tycker att hantverkare borde lära sig köra bil bättre, är övertygad om att Darin är ond etc. etc.

Men som sagt, du skämtade säkert.

Daniel Olsén sa...

... å så har jag väldigt bra koll på just Alexandra så därav mitt lilla inlägg. Hon hade fått samma text (minus blondinskämtet) om hon varit brunett.

Pyzz!

SA sa...

hahaha klockrent!

Andy sa...

Hahahahaha...
Kanon !!!