fredag, januari 01, 2010

En bild säger mer än tusen år. Happy new 2010!

OK. Här är några små bilder från nyårsafton med min magiska Emelie. Först, någon form av konstig pepparkakskatt i jättegran. Katten hette tydligen Vidar. Fotad på order av Emelie, nu mera titulerad bildproducent.


-

Efter denna fina kisse följer vi upp med en bild på en ännu finare katt; Emelie Krysmynta Solstråle Persson. Finklädd och bedårande söt som alltid. Glädjespridare nummer ett.


-

Snabba kast till glädjespridare nummer två; skaldjursplatå á la Pontus BTS. Självklart med backning tack vare underbara Johan som såklart langade fram drycker med 100% passform. Minne som en häst har han också, pöjken.


-

00.00.00 Eld i berget. Äntligen är 2009 slut. Ut på verandan för att skåla sedvanligt i kylan. En snabbis. Kallt! Iskallt. In i värmen för lite ungersk Tokaji och ett ostfat som vi sent ska glömma.


-

Självklart är det omöjligt att få tag i taxi på nyårsnatten. Men eftersom jag numera är turgosse nummer ett, eller är tillsammans med turflicka nummer ett kanske, så fick vi tag i en märkestaxi på nolltid.



Sedan levde de lyckliga i alla sina dar...

2009. Tack å hej, leverpastej!

1 kommentar:

Anonym sa...

Anne Hathaway look alike???