fredag, februari 04, 2011

VASKA EN KOBEBIFF



Idag damp det ner två kartonger med fantastiskt innehåll; kött.

Jag, Christer och Niklas har beställt hem godsaker som kommer räcka länge, säkert fram till lunch. Pièce de résistance var en enkilos Kobebiff. Kobekossor är glada stressfria kossor. Tro fan det när de under hela sin uppväxt blir masserade (och enligt rykten även matade med öl och får lyssna på klassisk musik).

Nån som vill komma över på middag?
(Veganer undanbedes)

P.S. Funderar på hur tillagningen ska gå till. Jag ÄR oerhört sugen på att göra köttfärssås på den bara för att. Det närmaste man kan komma att vaska kött.

2 kommentarer:

Valterspappa sa...

En lättbrynt carpaccio med pinjenötter, parmesan, olivolja, ruccola.

Råbiff (oblandad), dijon, kapris mm

Carpaccio igen med asian-style med ingefära, koriander, chili, lime mm

eller bara låta den kyssa grillpannan för att sedan mötas med tomatsallad o hemslagen bea.


/Micke
Audi Stockholm

Daniel Olsén sa...

Jag tror det blir nått enkelt. Snabbt på grillen och sedan en liten sky med scharlottenlök/vitlök m.m. och en tryffelpotatispuré. Cleant. Enkelt. Ett Barolo till det så skrattar jag hela vägen till gymmet.